Ondek nieuwe inzichten over de psychologische voorkeuren van jezelf en je team

Insights Discovery

Unieke inzichten door middel van het Insights kleurenmodel

Insights Discovery is een persoonlijkheidsevaluatietool gebaseerd op de theorieën van Carl Jung. Het categoriseert individuen in vier kleurenergietypes: Rood (assertief), Geel (sociaal), Groen (empathisch) en Blauw (analytisch). Dit helpt mensen zichzelf en anderen beter te begrijpen, wat de communicatie en samenwerking in verschillende persoonlijke en professionele contexten verbetert.

Leer jezelf en je collega's nog beter kennen!

Ervaar het Insights Discovery 4-kleurenprofiel en neem deel aan een dagtraining. Hier ontdek je niet alleen je eigen sterke punten, maar leer je ook hoe je de verschillen met anderen kunt waarderen en benutten. Ontdek hoe de krachten van anderen jouw vaardigheden kunnen aanvullen, waardoor een solide basis voor samenwerking ontstaat. Door de gemeenschappelijke kleurentaal wordt het eenvoudiger om kwaliteiten en uitdagingen te bespreken en verbindingen te leggen met collega’s. Dit leidt tot optimale prestaties voor leiders, professionals en zelfs hele teams.

Insights Discovery vormt het startpunt voor het ontwikkelen van een diepgaand zelfbewustzijn en het verkrijgen van inzicht in zowel overeenkomsten als verschillen met anderen. Deze methode biedt een psychometrisch instrument dat voortbouwt op de psychologische principes van Carl Jung.

Hoe, wat, waar en wat kost dat?

Volg de training op jouw gewenste manier

Deze training kan je op verschillende manieren volgen. Dit kan op individuele basis of samen met je team of organisatie. De kosten van de training zijn op aanvraag verkrijgbaar. Vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie. 

Ja, ik wil graag meer weten over deze training!

Scroll naar boven